تحولات منطقه

نمایندگان آمریکایی بر سر لایحه ۷۳۸ میلیارد دلاری سیاست دفاعی این کشور به توافق رسیدند.

 توافق نمایندگان آمریکایی بر سر لایحه دفاعی ۷۳۸ میلیارد دلاری
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

قدس آنلاین؛ به نقل از رویترز، نمایندگان آمریکایی روز دوشنبه بر سر لایحه دفاعی ۷۳۸ میلیارد دلاری با هدف تدوین سیاست‌های کلان وزارت دفاع ایالات متحده به توافق رسیده‌اند که شامل تدابیر جدیدی برای رقابت با روسیه و چین و ایجاد نیروی فضایی دلخواه دونالد ترامپ است.

لایحه دفاعی آمریکا همچنین خواستار اعمال تحریم‌هایی علیه ترکیه به خاطر خرید سامانه دفاع موشکی از روسیه شده است. این طرح خواستار واکنش سخت و شدید به تلاش های کره شمالی برای تولید تسلیحات هسته‌ای شده است.

کمیته های خدمات مسلح مجلس نمایندگان و سنای آمریکا بر سر قانون دفاع ملی پس از ماه ها مذاکره به توافق رسیده‌اند. پیش بینی می شود این لایحه در کنگره آمریکا نیز پیش از آغاز تعطیلات سال جدید میلادی، تصویب شود.

این طرح شامل ۶۵۸.۴ میلیارد دلار برای برنامه های امنیت ملی وزارت دفاع و وزارت انرژی آمریکا است. این طرح شامل ۷۱.۵ میلیارد دلار برای تامین هزینه های جنگ های خارجی و ۵.۳ میلیارد دلار بودجه برای بازسازی خسارات و خرابی های ناشی از بلایای طبیعی است.

اوایل امسال نگرانی هایی وجود داشت که شاید لایحه سیاست دفاعی آمریکا به خاطر اختلافات عمیق بین مجلس نمایندگان و سنا بر سر سیاست های ترامپ تصویب نشود، در این صورت برای نخستین بار در ۵۸ سال اخیر بود که چنین اتفاقی می افتاد.

این طرح شامل رشد ۳.۱ درصدی دستمزد نیروهای نظامی است که بالاترین رکورد در ده سال اخیر به شمار می رود. این طرح تحریم هایی را علیه خط لوله انتقال گاز روسیه موسوم به نورد استریم ۲ و ترک استریم پیشنهاد داده است و همکاری های نظامی با روسیه را ممنوع کرده است.

روسیه در حال ساخت خط لوله هایی است تا صادرات انرژی به اروپا را با دور زدن اوکراین، افزایش دهد. نمایندگان آمریکایی خواستار اقدام فوری دولت ترامپ برای جلوگیری از اجرای این پروژه ها شده اند.

این طرح همچنین انتقال و فروش جنگنده های رادار گریز اف ۳۵ به ترکیه را ممنوع اعلام کرده است. علت اصلی مخالفت نمایندگان آمریکایی با فروش جنگنده های اف ۳۵ به ترکیه، اقدام آنکارا در خرید سامانه های دفاع موشکی اس ۴۰۰ از روسیه است.

این طرح همچنین بر اختصاص ۳۰۰ میلیون دلار کمک امنیتی به اوکراین تاکید کرده است که شامل تسلیحات دفاعی کشنده و موشک های کروز و موشک های ضد کشتی است.

این طرح خواستار تشکیل نیروی فضایی آمریکا به عنوان ششمین خدمات مسلح ایالات متحده شده است.

این طرح همچنین شامل تدابیر ویژه ای برای مقابله با تهدیدات احتمالی از سوی چین است، از جمله ملزم کردن دولت ترامپ به ارائه گزارش هایی درباره سرمایه گذاری های خارجی چین و روابط این کشور با روسیه.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.